Vacature Bouwkundig tekenaar

Ben jij een ervaren en gedreven bouwkundig tekenaar? Dan komen we graag met je in contact om ons team te versterken.

Organisatieomschrijving

Dorenbos Architekten is een Fries architectenbureau dat 50 jaar bestaat. Wij hebben een grote diversiteit aan inspirerende en uitdagende projecten op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieur. Onze organisatie bestaat uit architecten, bouwkundige tekenaars en projectbegeleiders. Disciplines als het schrijven van bestekteksten en het maken van ramingen en begrotingen gebeuren binnen onze eigen organisatie. Op deze manier voorkomen wij dat er tijdens het proces informatie en kostbare tijd verloren gaan. Wij hechten grote waarde aan een open en transparante communicatie. Met gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en een dynamische en flexibele instelling begeleiden we projecten van begin tot eind. Onze doelstelling is om middels eenduidige vormgeving en materiaaleigen detaillering tot een duurzame architectuur te komen die als een jas om de schouders van de opdrachtgever valt.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor het uitvoeren van werkzaamheden vanaf goedgekeurd VO naar het gereedmaken van de stukken voor de omgevingsvergunning tot technische omschrijving, aanbestedingstukken, werktekeningen en bouwbegeleiding. Kortom; deze functie is heel divers, alle aspecten van de bouw komen aan de orde. Ervaring en enthousiasme zijn belangrijker dan opleidingsniveau. Op dit moment werken we nog met Adomi, en zijn we deels al overgestapt naar Archicad. Mocht je hier ervaring in hebben, dan zou je hier een voortrekkersrol in kunnen vervullen.

Functie eisen

  • positieve, dynamische en flexibele persoonlijkheid
  • meerdere jaren ervaring
  • beschikbaar voor 32-40 uur per week
  • ervaring met Archicad en/of Adomi is een pré

Aanbod

  • meedenken en werken aan inspirerende, unieke en uitdagende projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw
  • gevarieerde werkzaamheden vanaf schetsontwerp t/m uitvoeringsfase
  • plezierige, informele werkomgeving en enthousiaste collega’s (hecht team)
  • volop mogelijkheden om je te ontwikkelen
  • salaris conform CAO/ervaring

Solliciteren

Deel je onze liefde voor de bouw en innovatie? Dan komen we graag spoedig met je in contact. Je kunt je CV en motivatie mailen naar: akke@dorenbosarchitekten.nl.

Voor vragen kun je bellen met Akke Dorenbos 06-55345838.

Realisatie: Basticom